Een kleine uitleg over  wat en wie we zijn en waar we jullie leiden mogen. uitgebreid gamma stap voor stap uitgelegd voor elke beginner zonder ervaring verreist en  informatie word op elk platform met plezier uitgelegd omdat we allemaal streven naar standvastigheid, eerlijkheid, veiligheid en kennis waar we nooit bij stil staan door het dagelijkse machtsvertoon!


Ontstaan van het chartisme

Chartisme of de  Chartistenbeweging  was de naam van een arbeidersbeweging in Engeland, om het verkrijgen van soortgelijke rechten voor de arbeiders.  Het  was een democratische beweging , die bestond tussen 1838 en 1860. De term chartisme verwijst naar The People's Charter (Volkshandvest) uit 1838 waarin de eisen van de beweging zijn omschreven.

Conclusie

‘Het kapitalisme schept zijn eigen doodgravers.’ Met die zin legden Marx en Engels enerzijds de nadruk op de tegenstellingen van het kapitalisme en toonden ze anderzijds het revolutionaire potentieel van de arbeidersklasse aan. In Engeland, het land waar het kapitalisme zich eerst ontwikkelde, kreeg die zin in de 19de eeuw een eerste concrete invulling. Miljoenen werkende mensen schaarden zich achter het ‘The People’s Charter’. Het doel: verandering! De methode: een petitie! Het resultaat: de eerste massabeweging gedreven door de arbeidersklasse! 

 Ook vandaag vallen er veel lessen te trekken uit deze historische beweging. 


The People’s Money!!!

 

 Deze titel vertelt letterlijk Het geld van Het Volk !!! “ Dus neem uw tijd om dit begrijpend te lezen en nog is te lezen want het bevat een onderwerp waar iedereen recht op heeft!

En waarom ik deze titel heb gekozen : "Het wordt tijd om wakker te worden: Hoe daden ons dwingen om onze gewoonten te heroverwegen en te leren van elkaar"

We nemen vaak veel dingen in ons dagelijks leven als vanzelfsprekend aan, zoals vrijheid om te reizen of sociale evenementen bij te wonen. Maar de afgelopen jaren hebben bepaalde daden ons gedwongen om onze gewoonten te heroverwegen en te beseffen dat niets aannemelijk is.

De COVID-19-pandemie heeft ons bijvoorbeeld geleerd dat we niet zomaar kunnen reizen of bijeenkomsten kunnen bijwonen zonder het risico op " besmetting" . Dit heeft ons gedwongen om alternatieve manieren te vinden om contact te houden met onze geliefden en om ons werk en ons onderwijs online voort te zetten.

Daarnaast hebben sociale bewegingen zoals Black Lives Matter en #MeToo ons laten zien dat we onze eigen vooroordelen moeten samenleven en ons moeten inzetten voor gelijke kansen en rechten voor iedereen.

Het is niet meer dan ooit belangrijk dat we ons bewust zijn van onze eigen gewoonten en vooroordelen en dat we ons openstellen voor leren en verbeteren. We moeten ons leiden over de kwesties die ons dwingen om ons gedrag te veranderen en we moeten samen van elkaar leren om betere beslissingen te nemen voor onszelf en onze samenleving.

Dus laten we wakker worden en ons bewust worden van de veranderingen die nodig zijn. Laten we ons openstellen voor nieuwe ideeën en oplossingen en ons inzetten voor een betere toekomst voor alle mensen. Want het is de hoogste tijd om samen te leren en te groeien. Want ook de daden van banken en regeringen zijn onze levens aan het  beïnvloeden door het bijdrukken van Euro's en Dollars" . (Inflatie)

 

De afgelopen jaren hebben banken en regeringen de hele wereld enorm veel geld bijgeschreven over economieën die werden gestimuleerd en de gevolgen van de COVID-19-pandemie op te vangen. Hoewel dit op korte termijn kan helpen bij het opvangen van de economische schade, zijn er op lange termijn ernstige gevolgen voor de samenleving en het individu.

De gevolgen van het bijdrukken van geld zijn complex en kunnen variëren van een stijging tot een stijging van de kosten van levensonderhoud. Dit is een gevolg van het feit dat als er meer geld in omloop is, de waarde van dat geld afneemt en prijzen stijgen. Dit heeft een negatieve invloed op het leven van mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, omdat de kosten van basisbehoeften zoals voedsel, kleding en huisvesting zijn gestegen.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat het bijdrukken van geld vooral ten goede komt aan grote bedrijven en rijke situaties, omdat zij degenen zijn die toegang hebben tot deze extra middelen. Dit kan leiden tot grotere economische ongelijkheid en een toenemende kloof tussen de rijken en de armen.

Als samenleving moeten we ons bewust zijn van deze” gereguleerde daden” van banken en regeringen en hoe dit ons dagelijks leven veroorzaakt. We moeten kritisch blijven kijken naar de economische beslissingen die worden genomen en ons inzetten voor een meer rechtvaardige en duurzame economie voor alle mensen. Het is tijd om

"The People's Money" terug te eisen en te zorgen dat het geldsysteem ten dienste staat van de samenleving in plaats van andersom.

  

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw financiële situatie? Dan bent u niet alleen. Veel mensen merken dat hun geld op de banken niet veel oplevert en zijn op zoek naar alternatieve manieren om hun geld veilig te stellen en te laten groeien. Als u zich in deze situatie bevindt, dan kan The People's Money een interessante optie zijn.

 Het biedt een alternatieve manier om uw geld veilig te stellen en te laten groeien in deze tijden van dalende waarde van traditionele valuta. Bij ons vindt u alle benodigde informatie om op een eerlijke, veilige en verantwoorde manier te starten.

Hier vindt u niet alleen informatie over het kopen en opslaan van crypto, maar ook over andere aspecten van crypto zoals staken(10 tot 12 % jaarlijkse opbrengst), lenen en investeren. Onze Blog is een platform voor gelijkgezinde mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor hun financiële situatie en die geïnteresseerd zijn in het veilig stellen en laten groeien van hun geld. Maar eigenlijk de banken al een stap voor te zijn want anders blijft deze vicieuze cirkel zijn bestaan verder zetten . Dus word wakker beste mensen !

 Als u geïnteresseerd bent in "The People's Money" en u wilt meer weten over crypto en hoe het uw geld veilig kan helpen stellen en laten groeien  bezoek dan onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. maar niet alleen crypto bied oplossingen daarom is het belangrijk dat we elkaar steunen en samen groeien naar gelijkheid ! Dus laat ons Marcheren beste mede Chartisten en maak elkaar bewuster van de vele mogelijkheden  die er in asset(s)  beschikbaar zijn en speel het spel mee ! Alleen zo bereiken we terug een gezonde geest .

 

Met vriendelijke groet,

The People’s Money!!!